FANtv-nl-logo-mobile

Wonen als in Manhattan, maar dan in Rotterdam!

Droom je er ook wel eens van om wakker te worden in een appartement met uitzicht over de hele stad? Niet alle dromen zijn bedrog.In het bruisende centrum van Rotterdam wordt op dit moment City Building Statendam gebouwd, een van de hoogste woontorens van Nederland.


De eigenzinnige architect Hans Kollhof ontwierp deze markante tweeëntwintig etages tellende woontoren met wel 124 luxe appartementen.


Trendy
City Building Statendam ligt aan de Botersloot, een historische plek waar zich in vroegere tijden de eerste officiële markt van Rotterdam bevond. City Building Statendam lig ook direct naast het trendy Pannenkoekkwartier en de restaurantjes van de Oude Haven aan de overkant. Kortom je kunt er wonen met de wereld aan je voeten.


City Building Statendam is stoer en eigenzinnig vormgegeven. Met appartementen tussen de 70 tot 215 vierkante meter is er voldoende ruimte voor eigen wensen en voorkeuren. Bijvoorbeeld een grote living met één slaapkamer of een luxe appartement met een living als een balzaal en drie slaapkamers. Alle appartementen hebben bovendien een mooie erker. Door de ligging en locatie is er geen inkijk. Het uitzicht is één woord prachtig.


Geïnteresseerd?
Op Statendam-Rotterdam vind je alle informatie over Statendam waaronder de plattegronden en verkoopprijzen van alle appartementtypen.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl