FANtv-nl-logo-mobile

Een roze navigatiesysteem

Navigatiesystemen zijn zwart en vertellen hoe je moet rijden. Heel saai eigenlijk, want je wilt natuurlijk ook wel iets leuks in de auto. Daarom is er nu een speciaal roze navigatiesysteem.De Garmin Nuvi 250 Pink is klein, roze, maar toch een compleet navigatiesysteem. Of je nu naar België, Duitsland of Spanje rijdt of gewoon in Nederland blijft, je verdwaalt nooit meer! En je hoeft er niets voor te doen. De kaarten staan vooraf al op de Nuvi 250 geïnstalleerd, dus je kunt zo op reis.Vijf uur zonder opladen
Met de city Navigator database van de Garmin Nuvi 250 rijd je altijd de beste route. En zonder opladen kun je wel een rit maken tot vijf uur. Doordat het apparaat weet waar de flitspalen staan wordt je op tijd gewaarschuwd. Zo krijg je nooit meer een boete.


Mogelijkheden
Door het heldere backlight van het 3.5 inch touchscreen heb je geen last meer van lichtinval. Maar de Garmin kan meer. Met een SD-geheugenkaartje kun je je vakantiefoto's bekijken of eigen points of interest toevoegen. Het is zelfs mogelijk om in plaats van het saaie driehoekje een plaatje naar jouw keuze te downloaden. Maar het systeem is ook een wereldklok, rekenmachine en een valuta omrekenprogramma.


  


Garmin Lock
Maar ook aan de beveiliging is gedacht. Navigatiesystemen zijn soms nogal in trek bij autodieven. Maar door het Garmin Lock heeft een dief niets aan jouw apparaat. Wanneer een ander thuisadres wordt ingevoerd gaat het systeem op slot. Hierna kun je het alleen nog gebruiken als je de goede code invoert.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl