FANtv-nl-logo-mobile

Wat kosten alarmsystemen voor thuis?

Inbrekers hebben een gruwelijke hekel aan alarmsystemen. Als ze de aanwezigheid van een alarmsysteem vermoeden gaan ze het zonder te twijfelen een huis verder proberen, en een alarmsysteem dat afgaat zal ze onmiddelijk op de vlucht doen slaan.

Volgens statistieken zijn je bezittingen tot wel 60% veiliger door een alarm in een woning of bedrijfspand te laten installeren. Bij particulieren ligt dit percentage ongetwijfeld nog een stuk hoger dan bij bedrijven.

 alarmsystemen-inbraakalarm

Het is dan ook goed te weten dat de prijzen van alarmsystemen vaak enorm meevallen. Tenminste, als je slim je aankoop doet en het alarmsysteem door een goede maar voordelige installateur laat verzorgen. De prijzen die de verschillende installateurs berekenen kunnen enorm van elkaar verschillen. De installateurs van alarmsystemen werken vaak met verschillende systemen en hanteren uiteenlopende kosten voor de gemaakte arbeidsuren.

Gelukkig kun je via Solvari makkelijk de prijzen met elkaar vergelijken. Via Solvari ontvang je tot 5 offertes van installateurs uit je eigen risico. Zo kun je snel en makkelijk de beste installateur kiezen. Deze aanvraag voor prijzen van alarmsystemen zijn gratis en geheel vrijblijvend.

Het is goed te weten dat je kunt kiezen voor verschillende alarmsystemen. Je hebt bijvoorbeeld het inbraakalarm waarbij ramen en deuren worden voorzien van sensoren. Zodra deze sensoren iets registreren gaat het alamr af. Je kunt daarbij kiezen voor een luidruchtig alarm om de inbreker zo snel mogelijk te verjagen, of voor een stil alarm wat er voor zorgt dat de meldkamer de politie kan inschakelen. Deze vorm van inbraakalarm levert de grootste pakkans op.

Een andere vorm alarmsystemen is de camera beveiliging. Hiermee kun je zelf je bezittingen in de gaten houden. De camera's kunnen eenvoudig op internet worden aangesloten waarna de beelden via een computer of smartphone bekeken kunnen worden. Door de camerabeelden op te slaan kunnen deze een bewijslast vormen en helpen een inbreker op te sporen.

camera-beveiliging

De installateurs kunnen je informeren over alle mogelijkheden en prijzen. Via Solvari kun je makkelijk de beste installateur(s) vinden.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl