FANtv-nl-logo-mobile

Vloerisolatie. Warm en kostenbesparend.

Voel je in de winter de kou uit de vloer optrekken? Is het niet aangenaam om op sokken te lopen? Dan is de vloer van je huis niet goed geïsoleerd. Dat is zonde, want niet alleen is het minder aangenaam, het kost ook veel energie en dus geld.

vloerisolatie

Een goed geïsoleerde vloer kan je jaarlijks vele honderden euro's op de energierekening schelen. Doordat het isoleren van de vloer helemaal niet zo duur is en maar één keer hoeft te gebeuren, is het een investering die snel is terugverdiend. Vooral nu het BTW-tarief voor de werkzaamheden tijdelijk is verlaagd naar 6%.

Wil je weten wat vloerisolatie voor jouw huis kost? Ga dan naar de website van Solvari voor vrijblijvende offertes op maat van meerdere aanbieders.

Met een geïsoleerde vloer bespaar je heel veel geld op de energierekeing, je hebt een aangenamer klimaat in huis en je hebt minder snel last van vocht en schimmelproblemen. Vaak vindt de isolatie plaats door PUR-schuim aan de onderkant van de vloer te bevestigen. Daarnaast is kruipruimte isolatie een veel voorkomende manier van vloerisolatie.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl