FANtv-nl-logo-mobile

Beste winkels voor een kunstkerstboom

Ga jij dit jaar voor een echte boom of een kunstkerstboom? Een goede kunstkerstboom is relatief goedkoop (je gebruikt hem vele jaren) en niet meer van echt te onderscheiden.

Ieder populair soort kerstboom kun je tegenwoordig als replica kopen. De Nordmann, de Fijnspar, de Blauwspar, de Servische spar en nog veel meer kerstbomen zijn als kunstkerstboom te koop. Soms in meerdere kleuren en als je wilt met de verlichting geïntegreerd zodat je geen last van draadjes langs de takken hebt. Kerstbomen die geen water hoeven, niet uitvallen en de hele winter mooi blijven. En in januari gaan ze weer gewoon terug in hun doos.

Dit zijn de beste winkels om goedkoop een mooie kunstkerstboom van hoge kwaliteit te kopen.

Warentuin
Heel veel kunstkerstbomen. Van de twee grote merken, Black Box en Triumph Tree, maar ook van minder bekende merken als OWN, Top Quality Trees en Tel International. De kerstbomen worden gratis thuisbezorgd (boven de 20 euro).

Kerstbomenwinkel
Kunstkerstbomen van Black Box, Triumph Tree en Everlands. Met en zonder verlichting, met en zonder sneeuw en in verschillende kleuren. Boven de 50 euro gratis thuisbezorgd.

Bol
Ook Bol.com verkoopt veel kunstkerstbomen. Vooral van Black Box en Triumph Tree. Scherpe prijzen en gratis bezorging (boven de 20 euro).

kunstkerstboom

Tags: Winkel-overzicht, kerst, kerstboom