FANtv-nl-logo-mobile

De ideale relaxfauteuil

Een relaxfauteuil is een bijzonder comfortabele stoel. Het meeste profijt heb je van zo'n relaxstoel als je deze op maat kiest.

relaxstoel prominent

Wil je meer weten over een relaxfauteuil vraag dan het gratis inspiratieboek aan bij Prominent. De meubelfabrikant Prominent is een specialist op het gebied van relaxstoelen en relaxbanken. In het boek vind je niet alleen veel mooie inspirerende foto's van relaxstoelen in alle stijlen maar ook veel informatie over het kiezen van de ideale relaxfauteuil.

 prominent relaxstoel

Welness stoelen met verwarming en massage
Het relaxen in een relaxfauteuil gaat tegenwoordig heel ver. Neem bijvoorbeeld de nieuwe Prominent Florence. Deze relaxfauteuil bevat verschillende wellness-functies zoals stoelverwarming, een ingebouwde massagefunctie en de elektrische lendenpomp. Ook de relaxstanden zijn elektrisch te bedienen.

https://www.prominent.nu/woonstijlen-inspriatieboek-aanvragen/

Bij deze relaxfauteuil klapt de voetenklep onzichtbaar onder de stoel. Zo houdt de Prominent Florence wellness-stoel een slanke vorm. De klep wordt elektrisch bediend met een druk op de knop.

Relaxfauteuil op maat
Bij Prominent kun je je relaxstoel helemaal op maat laten maken. Optimaal comfort bereik je als de stoel helemaal is afgestemd op jouw beenlengte, ruglengte en manier van zitten. En natuurlijk wordt er bij het samenstellen van jouw ideale relaxstoel rekening gehouden met jouw smaak en wensen.

fauteuil prominent

Tags: meubels, stoelen