FANtv-nl-logo-mobile

Kerstdecoratie: Stapelkrans en kaarsenschaal

Wil je een gezellige kerstsfeer in huis, maar heb je geen zin in de gebruikelijke kerststukjes, dan hebben we hier twee tips voor je om je huis op een originelere manier met kerst aan te kleden.

We kijken hoe je je huis gezellig kunt maken met bijvoorbeeld stapelkransen of met een mooi opgemaakte kaarsenschaal.

Stapelkransen
Wil je iets leuks en gezelligs in je huis maken, maar houd je niet zo van de standaard kerststukjes dan is een kransenstapel wellicht een een leuk idee.

Neem daarvoor een aantal kransen, stapel ze op elkaar en bevestig deze aan elkaar door er een wilgentwijg door te steken zodat je een wig-wam vorm maakt.

De twijgen bind je in de top aan elkaar met een stukje ijzerdraad. Tussen de kransen in de stapel steek je verschillende soorten kerstdecoratie als mos, minivruchtjes en -natuurlijk- kerstballen!

Kaarsenschaal
Wil je het echt gezellig maken in je huis dan zijn kaarsen onmisbaar. Maar wil je deze kaarsen ook in de typische Be Natural stijl houden dan plaats je de kaarsen in een met mos bedekte schaal.

Om ervoor te zorgen dat de kaarsen niet omvallen verstevig je ze met een paar stukken kussentjesmos.

Om de schaal net dat stukje extra feestgevoel te geven strooi je er nog wat stukjes minifruit tussen en kun je glimmende waxinelichtjes gebruiken.

 

 

Tags: kerst, kerstdecoratie