FANtv-nl-logo-mobile

Tapijt in de kinderkamer

Kinderkamers zijn vaak vrolijk aangeklede kamers met veel kleuren. In meisjeskamers vind je vaak roze, lila en paars en in jongenskamers overheersen de kleuren bruin, blauw en groen.

tapijt kinderkamer

Maar ook als je iets anders wilt is dat geen probleem. Zo kun je in een vrolijke meisjeskamer met felle, vrolijke kleuren zoals roze en lila het beste een laminaatvloer nemen. Door een niet al te lichte of te donkere laminaatvloer te combineren met de felle kleuren creëer je een stoere meisjeskamer. Het laminaat geeft niet alleen een stoer effect, maar laat je kamer ook breder lijken.

Kleuren mengen
Een vrolijk tapijt is een goede oplossing voor een meisjeskamer waarin de aandacht gelegd wordt op de details. Je kunt er dan bijvoorbeeld voor kiezen om een tapijt te laten samenstellen. Tapijt is lekker zacht en je kunt alle kleuren bij elkaar mengen die je wilt. Zo kun je dus die zoete meidenkleuren allemaal in één tapijt stoppen.

  

Verschillende poolhoogtes
Jongens willen meestal een stoere kamer met blauwe, groene en bruine kleuren. Ook op zo'n kamer is het erg fijn om tapijt te hebben. Vooral in combinatie met een houten bed staat een tapijt erg leuk. Een extra toevoeging aan je tapijt is om het in verschillende poolhoogtes te laten snijden. Zo krijgt de vloer een bepaalde spanning en zie je de plaatsen waarop het tapijt gesneden is niet meer.

Bovenste foto: Tretford tapijttegels

Tags: vloerbedekking, tapijt, kinderkamer, babykamer, kinderen