FANtv-nl-logo-mobile

Interieurstickers (muurstickers, woonstickers)

Met interieurstickers kun je op een heel simpele manier je muur een compleet ander uiterlijk geven. Vooral effen muren kunnen zo in een paar tellen tijd verfraaid worden.

Interieurstickers worden vaak ook muurstickers genoemd, maar aangezien ze ook op meubels geplakt kunnen worden is de naam interieursticker of woonsticker toepasselijker.

Interieurstickers zijn zelfklevende ontwerpen die uit vinyl gesneden zijn. Vinyl is resistent tegen vocht en is erg geschikt voor decoratie van muren en andere vlakke oppervlakten, zoals meubels, deuren en ramen. Andere materialen worden ook wel eens gebruikt, maar de interieurstickers van een kwalitatief goede aanbieder als Muurmode.nl zijn van viniel gemaakt.

De muurstickers van Muurmode.nl zijn ontworpen door professionele designers en zijn zeer geschikt voor de decoratie van moderne interieurs. Bovendien zijn ze alleen bij Muurmode.nl verkrijgbaar. De stickers van viniel bestaan uit drie lagen: een 'ondergrond' laag, de sticker zelf en een ´applicatie´laag die ervoor dient om de sticker in zijn geheel op de muur te kunnen plakken.

Wat voor effecten je kunt bereiken met Interieurstickers kun je zien op de foto's bij dit artikel. Alle getoonde stickers zijn te koop bij Muurmode.nl en meestal verkrijgbaar in diverse maten en in de kleur van je keuze.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags: Wanddecoratie, muurstickers, muren

Vergelijkbare artikelen