FANtv-nl-logo-mobile

Woonaccessoires van leisteen

Leisteen is een fraai en tijdloos natuurproduct. Het is supersterk, en wordt gedurende het gebruik alleen maar mooier. Ideaal voor het maken van mooie woonaccessoires.

Het gesteente wordt gewonnen in open groeves en mijnen waar het zich miljoenen jaren geleden in de aardkorst heeft gevormd onder hoge druk en grote temperatuurverschillen. Grote schollen steen worden van de rots gespeten waarna het voor diverse toepassingen verder wordt bewerkt.

 

 

Het gesteente is hard en sterk, en uitstekend bestand tegen weersinvloeden. Het materiaal leeft en wordt alleen maar fraaier naarmate de jaren verstrijken. Al deze eigenschappen maken van leisteen een zeer duurzaam materiaal dat bij uitstek geschikt is voor decoratieve toepassingen buitenshuis.

Leuke leisteen woonaccessoires vind je bij DecoAction. Deze online winkel levert veel moois voor zowel in huis als in de tuin. Bijvoorbeeld leistenen dienbladen, placemats en onderzetters, maar ook een tissue-houder van leisteen, warmhoudplaten, fotolijsten en een kaarsstolp.

 

 

Voor buiten moet je denken aan leistenen huisnummerplaten, naambordjes, thermometers, uithangborden, voederschalen en zonnewijzers.

Leisteen is sfeervol en supersterk materiaal. Kijk bij DecoAction voor voorbeelden. 

Vergelijkbare artikelen