FANtv-nl-logo-mobile

Replica's van retro design meubelen

Infurn is een bijzonder fabrikant van meubelen. Deze meubelmaker maakt beroemde design meubelen die zijn ontworpen tussen 1900 en 1980. Het betreft meubelen die een icoonstatus bereikt hebben.

Het zijn tijdloze en unieke klassiekers die meer zijn dan alleen meubilair. Deze meubelstukken zijn kunstwerken die Infurn produceert volgens de specificaties van het originele ontwerp.

retro-design-meubels

De collectie omdat de top 400 meubeliconen van de twintigste eeuw. Deze meubelen worden aangeboden in een reeks van kleuren en ze zijn geproduceerd van nauwkeurig gekozen materialen. Deze productie vindt met de hand plaats met een grote precisie. Hierdoor is de kwaliteit van deze bijzondere meubelstukken zeer hoog.

 

retro-design-meubelen

 

De meesterwerken van de twintigste eeuw zijn bij Infurn beschikbaar onder hun eigen label of ze worden gemaakt door de originele copyright-houders. Het verschil tussen de originele meubelstukken en de replica's van Infurn is de prijs. Deze fantastische ontwerpen verdienen een plek in de musea, maar ze horen niet alleen daar thuis. Danzij Infurn kun je er ook thuis van genieten.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl