FANtv-nl-logo-mobile

Design vloerkleden

Is een vloerkleed een saai en fantasieloos onderdeel van je woninginrichting? Nee hoor, dat hoeft helemaal niet. Er zijn heel mooie en originele vloerkleden te koop. Vloerkleden die anders dan anders zijn.

design-vloerkleden

Neem het handgetufte vloerkleed van Esprit wat je hier op de foto ziet. Het internationaal bekende en succesvolle modemerk Esprit biedt met de Esprit Home Collectie een collectie origineel en opvallend woningtextiel en woonaccessoires. Bij Esprit draait alles om de individuele levensstijl, niet alleen in de modewereld maar ook op woongebied.

Het handgetufte vloerkleed van Esprit bestaat uit allemaal rondjes in verschillende maten. Ook de hoeken zijn rond afgewerkt. Dit alles levert een prachtig en origineel vloerkleed op om het interieur mee af te maken. Met het unieke design vrolijk je de huiskamer helemaal op en geeft de ruimte een compleet nieuwe uitstraling.

De Esprit vloer zijn anti-allergisch en geschikt voor vloeren met vloerverwarming.

Kijk voor de Esprit vloerkleden en andere mooie originele karpetten in het overzicht design vloerkleden. Je vindt er naast de kleden van Esprit onder andere ook vloerkleden van de merken VTwonen, Zuiver, Fatboy, Studio Ooms, Colorique en Hay.

Tags: vloerbedekking, tapijt