FANtv-nl-logo-mobile

De grote mogelijkheden van Philips Hue lampen

Philips heeft de app voor zijn Hue led-lampen aangepast. Het resultaat is dat Philips Hue lampen nu geheel via de app of browser bestuurd kunnen worden en bovendien kunnen reageren op weersveranderingen, binnenkomende Facebook berichten en zelfs de uitslagen van sportwedstrijden.

philips-hue

Philips Hue lampen zijn led-lampen die het licht in verschillende kleuren en tinten weer kunnen geven. Wat de lampen echter het meest bijzonder maakt is de mogelijkheid ze te bedienen via een telefoon, tablet of computer. Deze bediening gaat heel ver. Je kunt een lamp via een app of browser aan- en uitzetten of van kleur laten veranderen, maar je kunt hem ook laten reageren op berichten die via internet binnenkomen. Zo kun je instellen dat een lamp van kleur moet veranderen als je favoriete voetbalclub een doelpunt maakt of als een vriend zijn Facebook pagina update. En dit zijn nog maar twee voorbeelden van de vele mogelijkheden.

Nuttig is de mogelijkheid om de lamp te laten reageren om veranderende weersomstandigheden of het ondergaan van de zon. Op de app kun je instellen dat de lamp in huis vast aangaat als je met je telefoon in de buurt van de woning komt. En omgekeerd kun je zo automatisch de lamp uit laten gaan als je vertrekt.

Philips Hue lampen zijn in Nederland te koop bij de lampenwinkel. De app is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Tags: lampen, verlichting, philips