FANtv-nl-logo-mobile

Fotolijsten op maat

Ben je op zoek naar een mooie klassieke fotolijst, met standaard afmetingen of op maat gemaakt? Dan kun je deze via internet eenvoudig bestellen. Tegen prijzen die veel lager zijn dan je zou verwachten.

fotolijst-op-maat

Het betreft lijsten die in Italië en andere Zuid Europese landen gemaakt worden door ambachtelijke lijstenmakers die nog ouderwets hoge kwaliteit leveren. Deze houten fotolijsten en schilderijlijsten worden in Nederland op maat gemaakt en via de website Kunstspiegel verkocht. Naast fotolijsten en lijsten voor schilderijen worden er zo ook spiegels gemaakt en verkocht. Met meer dan 200 spiegels en lijsten heeft Kunstspiegel het grootste assortiment in Nederland. Je kunt hen zelfs een kunstwerk thuis in te laten lijsten dankzij de Kunstspiegel inlijst‐service.

Mooie houten fotolijsten met standaard afmetingen zijn al vanaf 15 euro te koop. Voor dat geld worden ze ook nog gratis thuisbezorgd. Wil je een fotolijst of spiegel in een afwijkende maat dan is dat ook geen enkel probleem. De meeste lijsten snijden ze zelf op maat, daarom is het mogelijk om al deze lijsten in alle maten te bestellen.

Vergelijkbare artikelen