FANtv-nl-logo-mobile

Sfeer in huis

Herfst en winter naderen, dus we brengen weer veel meer tijd in huis door. Dat is een mooi moment om sfeer en gezelligheid aan de woonkamer toe te voegen. Dat kan op veel verschillende manieren. Met soms heel eenvoudige aanpassingen kun je gemakkelijk meer sfeer in je huis brengen. Hoe dat kan? Dat laten de experts van Fonq zien. Ze stelden een top 10 van sfeermakers in huis samen.

sfeer-in-huis

Het zijn vaak heel eenvoudige en goedkope toevoegingen aan je interieur. Soms doet een waxinelichtje of een mooi gekleurd kussen al wonderen. Maar Fonq komt ook met originele ideeen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kartonnen lamp. Verlichting is altijd al een sfeermaker, maar karton voegt daar met zijn bijzondere lichtval nog iets aan toe.

Ook geur draagt bij aan meer sfeer in huis. En omdat iedere week verse bloemen op tafel, vooral in de winter, nogal prijzig is bieden geurstokjes een goed alternatief. Een geurstokjeshouder kan er ook nog eens heel mooi uitzien.

Foto's geven ook sfeer, vooral als je ze op een bijzondere manier tentoonstelt. Fonq geeft ook hiervan voorbeelden, bijvoorbeeld in de vorm van een fotocollage waarbij gebruik gemaakt wordt van verschillende fotolijstjes en verschillende formaten. Dit geeft een heel speels effect.

Kijk voor alle informatie bij de top 10 van sfeermakers.

Vergelijkbare artikelen