FANtv-nl-logo-mobile

Tafelstijlen voor de kersttafel

De kersttafel kent vele verschillende stijlen. Je hebt de kersttafel met traditioneel rood en goud, maar ook een stijlvolle zwarte kersttafel. En wat dacht je van de winterse kersttafel met veel wit en zilver.

Kijk bij het artikel Tafelstijlen voor Kerst voor enkele mooie verschillende kersttafels. Ga je dit jaar bij het kerstdiner voor Classic Black, voor Glamorous Red of voor Sparkling Silverware?

kersttafel-rood

Rode kersttafel
Glamorous Red is een traditioneel rood gedekte tafel met gouden accenten. Deze feestelijke kersttafel is sfeervol en feestelijk. Je kunt er rood servies voor gebruiken maar ook het rood in de kersttafel brengen via een rood tafelkleed of rode kussentjes op de stoelen. Gouden accessoires horen bij deze kerststijl.

keukenmachine

Zwarte kersttafel
De zwart gedekte tafel is stijlvol en sfeervol. De kersttafel is gedekt met zwart servies, glanzend bestek en mooi glaswerk. Zilveren accenten geven de zwart gedekte tafel een nog elegantere uitstaling. Een opvallende kandelaar maakt het helemaal af.

kersttafel-wit

Witte kersttafel
Een witte kerst? Dat kan ook betrekking hebben op je kersttafel. Met veel wit aan tafel. Glitters en kunstsneeuw. Glanzend servies, zilveren accessoires en een vleugje vintage. Gebruik gerust enkele kerstballen als tafelaccessoire.

In het artikel Tafelstijlen voor Kerst vind je alle benodigdheden voor deze kersttafels.

Vergelijkbare artikelen