FANtv-nl-logo-mobile

Een vakkenkast. Voor als je spullen gezien mogen worden

Heb je veel mooie en gezellige woonaccessoires die je graag laat zien, maar te weinig ruimte om deze allemaal uit te stallen. Denk dan eens aan een vakkenkast. Deze sierkasten bieden volop mogelijkheden om al het moois te laten zien.

Want het is zonde om mooie spullen achter deurtjes op te bergen. Laat alles wat gezien mag worden zien met een vakkenkast.

vakkenkast

Modulekasten
Vakkenkasten kun je kant en klaar kopen, maar je kunt ook gebruik maken van modulekasten. De modulekasten zijn losse elementen die je kunt stapelen. Zo kun je uit deze modules je eigen vakkenkast, tv-meubel of tussenwand samenstellen. Kies naar behoefte voor kleine en grote modules, en bepaal zelf de vorm. Zo kun je en kast overal passend maken, ook onder een schuine kap.

Modules voor aan de muur
Dit soort modules kun je stapelen, maar er zijn ook modules die je aan de muur kunt bevestigen. Je kunt zo hele speelse vormen bedenken. De modules hoeven zich immers niet te raken. Zo is de kast al een woonaccessoire van zichzelf!

vakkenkast-muur

Kijk voor een overzicht van vele mooi vakkenkasten en modulekasten bij de vakkenkasten op Fonq. Hier vind je onder andere ook de Muuto Stacked Configurator waarmee je je eigen kast kunt samenstellen.

Of kijk bij de meubelwinkels voor voordelige winkels om mooie kasten en andere meubels te kopen.

Tags: meubels, kasten