FANtv-nl-logo-mobile

Je eigen kerstsfeer in één dag

Of je nu kerst intiem met je gezin viert, of uitgebreid met veel vrienden en familie aan een lange tafel, je woonkamer kerstklaar maken, hoeft geen klus van dagen te zijn.

Met een paar kleine en makkelijke aanpassingen kun je je woonkamer helemaal van sfeer veranderen.

Door frames te bespannen met stof en/of behang en deze tegen de wanden te laten leunen, kun je snel de kleur van je kamer aanpassen aan je wensen.

Een tafel is snel gemaakt met een paar behangersschragen en een grote plank hout, of een plank hout met een paar op maat gezaagde balkjes als poten. Leg mooie lappen stof eroverheen en bijvoorbeeld een loper van behang en je tafel is klaar om opgedekt te worden.

Als je te weinig stoelen hebt om iedereen aan te zetten, ga dan ook eens kijken bij een tweedehandszaak. Die hebben vaak goedkope stoeltjes, welke je met een spuitbus of een lik verf aan jouw kleur aanpast.

Er zijn twee kamers kerstklaar gemaakt. Één kamer is omgetoverd in traditionele kerstkleuren rood en groen in een intiemere setting voor 5 personen. De andere kamer is klaargemaakt voor 14 personen, in diverse gecombineerde wittinten.

Vergelijkbare artikelen