FANtv-nl-logo-mobile

Luchtbevochtigers voor een beter klimaat in huis

Vooral in de winter kun je te maken hebben met een droge lucht in huis. Er wordt niet gelucht en de verwarming staat de hele dag te branden. Hierdoor wordt de lucht in huis schraal en droog. Dat merk je aan je huid en ook voor houten vloeren is droge niet fijn.

Je kunt dit oplossen met de bekende bakjes aan de verwarming, maar deze werken maar matig en zien er bovendien niet echt mooi uit. En dan hebben we het nog niet eens over het toenemende aantal woningen waar je geen radiatoren meer vindt (vloerverwarming) of waar designradiatoren gebruikt worden waaraan je geen bakjes wil hangen, als dat uberhaubt al kan.

 

luchtbevochtigers

 

Gelukkig is er nog een andere oplossing in de vorm van luchtbevochtigers. Luchtbevochtigers zijn elektrische apparaten die de lucht optimaal vochtig houden en je kunt er ook nog een lekker luchtje aan toevoegen. Bovendien die luchtbevochtigers er vaak heel mooi uit. Luchtbevochtigers zijn er in alle soorten, maten en prijsklassen, kijk maar in het overzicht van luchtbevochtigers.

Je hebt bijvoorbeeld prachtige design luchtbevochters van Stadler, Boneco en De Longhi. Voor ieder intereur is er wel een passende luchtbevochtiger te vinden. Maar je kunt ook kiezen voor een eenvoudige goedkope luchtbevochtiger als de Medisana UHW die maar een paar tientjes kost.

Je hoeft in de winter dus niet met een droge huid rond te lopen. In het bovengenoemde overzicht is ongetwijfeld een geschikte luchtbevochtiger te vinden.

Tags: vochtproblemen, luchten