FANtv-nl-logo-mobile

Stoppen met roken en zwevende globe

Onze aardbol zweeft in het niets. De zwevende globe laat hetzelfde zien maar dan in het klein. Je gelooft je ogen niet. En heb je moeite met het stoppen met roken, gebruik dan eens de kuchende asbak.Zwevende wereldbol
Een wereldbol die draait, maar die niet aan een beugel hangt. Je gelooft niet wat je ziet. De wereldbol zweeft in een magnetisch veld dat door twee elektromagneten aan de boven- en onderkant van het apparaat wordt opgewekt. Je kunt zelfs met je handen om de globe heen en het blijft op de juiste plaats hangen. Behalve een wereldbol kun je er ook andere objecten laten zweven als je favoriete autootje en een fotolijstje.

Kuchende asbak

Stoppen met roken is voor veel mensen een zware opgave. We zeggen niet dat deze kuchende asbak je gegarandeerd van het roken af helpt, maar je sigaret doven in deze asbak wordt zo irritant dat je wel twee keer nadenkt voordat je een sigaret opsteekt. De asbak reageert op trillingen en gewicht. Elke keer dat je sigaret de asbak begint het asbakje een rokershoest op te rochelen. Hoe meer sigaretten je opsteekt -en dooft- hoe vaker en langer je het gekuch hoort.

Bliksem in glas

Aan het einde van de jaren '80 was iedereen flabbergasted door de glazen bol met een bliksem erin gevangen. Wanneer je de bol raakte gingen de bliksems naar je vingertoppen en kreeg je een heel bijzonder effect. Vandaag de dag is de bliksem ook gevangen in een glazen schijf maar reageert deze niet alleen meer op aanrakingen maar ook op geluid. Je kunt dus nu de bliksem opwekken door simpelweg te praten!

Kijk voor meer informatie op de website van Megagadgets

Vergelijkbare artikelen