FANtv-nl-logo-mobile

De populariteit van laminaat

De populariteit van laminaat heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Iedereen lijkt wel te kiezen voor laminaat als vloerbedekking. En waarom ook niet?Laminaatvloeren zijn op het blote oog niet meer te onderscheiden van echt houten parketten. Maar de voordelige producteigenschappen liegen er niet om: laminaat is slijtvaster, makkelijker te leggen en heeft minder onderhoud nodig dan een houten parket. Geen wonder dus dat een toenemend aantal mensen kiest voor laminaat op de vloer.


 


Wat de voordelen van laminaat zijn, kun je lezen in de laminaatspecial. Wij zetten in deze special niet alleen de voordelen voor je op een rij, maar besteden aandacht aan de verschillen in kwaliteit, de soorten die er op de (bouw)markt  zijn, de noodzaak van het gebruik van ondervloeren en de verschillende methodes om laminaat te leggen.


Daarnaast vind je in deze special een boodschappenlijst met de benodigde materialen en gereedschappen, kun je zelf berekenen hoeveel laminaat jij nodig hebt met de laminaatcalculator en geven we je handige tips die je verder op weg helpen.


Ga naar de laminaatspecial

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl