FANtv-nl-logo-mobile

Vrolijke herfstbloemen

Felle kleuren en vrolijke designs die rechtstreeks uit een stripboek lijken te komen. 'Animated colours' heet de bloementrend die het interieur in de herfst omtovert tot een kleurrijk geheel.

In plaats van vallende bladeren en verval, zijn er in de herfst ook volop felle kleuren en drukke vormen beschikbaar. De vriendelijke gezichtjes van gerbera's, pluizige Celosia's, pijlen van Kniphofia's en ronde dahlia-zonnetjes. Kortom; ook in de herfst is er volop bloemeninspiratie voor iedereen die zich jong voelt.

Energie! 
In het najaar en de herfst gaat het leven zich weer binnen afspelen. De zomer is voorbij, maar hoe kun je dat energieke zomergevoel toch een beetje vasthouden? Fleurige bloemen helpen je de herfst en winter door te komen.

Maak jezelf vrolijk. En inspireer anderen ermee. Deze herfst zijn er nog een aantal bijzondere bloemen die specifiek bij vrolijke interieurs passen. Anthuriums in felle kleuren; deze lijken wel buitenaards! Maar ook sierlijke lelies of de gele bollen van de Craspedia laten zien dat de natuur iets vrolijkers biedt dan een sombere herfstdag.

Van bloemen als Anthurium, Celosia en Craspedia kun je bijvoorbeeld grappige boeketten met gezichtjes maken. Kortom; pluk de herfstdag en geniet van de energie van bloemen!

Pluk de dag 
Ook kinderen zijn dol op bloemen. In het najaar kunnen zij wel wat extra creativiteit en inspiratie gebruiken nu ze weer vaker binnen spelen. Samen bloemstukjes of boeketten maken is een heerlijke activiteit voor een regenachtige herfstdag.

Tags: bloemen,, herfst