FANtv-nl-logo-mobile

Genieten van het buitenleven

De trend van de zomer is toch wel het buitenleven. Gezellig met vrienden en familie eten aan een lange tafel, loungen bij de openhaard en koken doen we niet meer binnen, maar buiten.
De tuin van nu is een sfeervolle ruimte waar we lekker kunnen ontspannen, werken, eten en koken. De woonkamer wordt als het ware naar buiten uitgebreid. Dat zie je ook terug in de woonwinkels, je ziet het aan de accessoires, de aankleding, de buitenkeukens en tot de tuinmeubelen behoren nu ook complete loungesets.Met terrasverwarmers, buitenhaarden en buitenverlichting kunnen we langer buiten zitten. We gaan nu steeds vroeger in het voorjaar de tuin in en we genieten nog tot aan het einde van de zomer en het begin van de herfst van het buitenleven. Mocht er nu toch een regenbuitje vallen dan kunnen we onder de veranda, overkapping, partytent of grote parasol beschutting zoeken.


Buiten koken doen we niet meer alleen op de barbecue, maar echt in de buitenkeuken. Dit zijn complete kooktoestellen met branders, een wokbrander en een gril. Het kooktoestel wordt vaak uitgebreid met een aanrechtblad, spoelbak, met daaronder keukenkastjes waar je pannen en servies kunt opbergen.


Wat de zitmeubelen betreft zijn deze behoorlijk uitgebreid. Je kunt tegenwoordig je tuinmeubelen niet alleen maar in de tuincentra kopen, maar ook in de woonwinkels. Het verschil met deze meubelen is dat je ze zowel binnen als buiten kunt gebruiken. Loungen is daarbij de trend, van complete zitbanken, fauteuils tot aan de bekende zitzakken.


Tijdens de vakanties in het buitenland leven we altijd al veel buiten en vaak nog tot 's avonds laat. Met de trend van nu, kunnen we dat nu ook zelfs in ons koude kikkerlandje doen. Kortom, geniet allemaal lekker van het buitenleven!

Vergelijkbare artikelen