FANtv-nl-logo-mobile

Een kleurige zomer, binnen en buiten

Met leuke verlichting, zitelementen en accessoires geef je je huis en tuin een vrolijke zomerse sfeer.

Deze zomer voeren de felle kleuren en de prints weer de boventoon. De blauw- en groentinten, maar ook het pittig roze en het petrol is volop aanwezig! Juist in zo'n fris, naturel interieur is het erg leuk om kleuraccenten aan te brengen. Dit kun je doen door bloemrijke stoffen of felgekleurde uni's te gebruiken. Maar je hebt ook stoelen in felle kleuren en bijvoorbeeld lampenkappen.

 

 

Eenvoudig toepassen
De zomertrend kun je vrij eenvoudig in huis aanbrengen. Door bloemen en gekleurde vazen neer te zetten en gekleurde kussens voor de eetstoelen te gebruiken ziet de keuken er al meteen een stuk frisser uit.

Zomers buiten
Om straks van elk straaltje zon te kunnen genieten, moet de zomerse sfeer ook naar buiten. Op de veranda kun je daarom veel gekleurde elementen en accessoires gebruiken. Daarnaast is het leuk om krukjes, poefjes en zitzakken neer te zetten. Deze zijn makkelijk te verplaatsen waardoor de mensen sneller gezellig bij elkaar gaan zitten.

 

Om het 's avonds wat gezelliger te maken kun je kiezen voor ledlampjes. Deze lichten zijn niet alleen mooi, ze verbruiken weinig energie en hebben een lange levensduur. Kies je voor verlichtingkubussen, dan kun je die apart neerzetten of stapelen. Het leuke is: ze geven niet alleen licht, maar je kunt er ook spulletjes in opbergen.

Tags: interieurtips