FANtv-nl-logo-mobile

Combineer behang en stof

Het behang op de muren bepaalt voor een groot deel de sfeer in huis. Maar stoffen zijn eigenlijk net zo belangrijk. Daarom is het van belang om een goede combinatie te kiezen.

Maar het zoeken naar zo'n combinatie kan best moeilijk zijn. Want wat past er nou bij je in huis? En welke stof kun je het beste kiezen als je bijvoorbeeld een oosters behang op de muren hebt? Bij de woonwinkel zijn er keuzes en combinatiemogelijkheden genoeg. In kleur en dessin, maar ook als je bijvoorbeeld kiest voor alles in het wit. Wit is helemaal hip momenteel. En wit is heel chique.

 

  

 

Passende stoffen
Nu denk je misschien: behang uitkiezen is al moeilijk, nu moet ik er ook nog stof bij zoeken. Maar tegenwoordig wordt het je heel gemakkelijk gemaakt. Er zijn passende stoffen bij de meeste behangcollecties. In de collectie van Eijffinger zit bijvoorbeeld de stof China Moon. Deze stof past heel goed bij het behang uit de collectie Oriental Moon.

Kenmerken combineren
Je hoeft niet voor een voor de hand liggende combinatie te kiezen. Je kunt ook kijken naar kenmerken van het behang en daar een combinatie mee maken. Kijk bijvoorbeeld of er een glans in het behang zit. Dan is het mooi om ook een glans stof te kiezen. Of als je steeds met één en dezelfde kleur werkt, is het leuk om verschillende structuren te kiezen.

 

  

 

Assortiment
Voor behang heb je de keuze uit vele merken: o.a. Arte, Voca, Eijffinger en Onszelf. Deze merken hebben veel keuzemogelijkheden in bijpassende stoffen, maar natuurlijk kun je ook kiezen uit de stoffencollectie van Kobé of de Decorette private label collectie.

Vergelijkbare artikelen