FANtv-nl-logo-mobile

Modulair: mooi en handig

Een modulaire bank bestaat uit verschillende stukken. Deze kun je naar wens groter of kleiner maken. Zo hoef je als je verhuist, niet meteen een andere bank te kopen.Dat is handig, want zo kun je steeds je bank uitbreiden. En ben je de opstelling zat? Dan heb je in een handomdraai een heel ander interieur.


  


Grote keuzemogelijkheid
Er is een grote keuzemogelijkheden aan stoffen. Samen met de diverse modulaire banken die verkrijgbaar zijn bij Trendhopper zorgt dit voor een bijna onbeperkte keuzemogelijkheid. Van klassiek, modern tot romantisch. Voor elke smaak een bank.


Uniek stoffenconcept
In totaal kun kiezen uit 170 verschillende stoffen. Op deze manier is het mogelijk om verschillende sferen te krijgen met één artikel. Om er zeker van te zijn dat je een goede stof op jouw bank hebt, zijn ze uitgebreid getest. Hierdoor hebben alle stoffen bij Trendhopper het KIM keurlabel. Dat is de bepalende stoftest van Europa.Pootjes
Omdat een bank echt iets persoonlijks is, kun je zelfs de pootjes zelf uitzoeken. Kies bijvoorbeeld voor metaal of diverse soorten hout. Er bestaan zelfs pootjes met led verlichting.


Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl