FANtv-nl-logo-mobile

Een vrolijk en kleurrijke badkamer

Spaarde jij vier jaar geleden ook dat leuke servies? Of ging jij voor die leuke mokken en bordjes? Met de nieuwe Blond accessoires is het een fluitje van een cent om je badkamer op te fleuren.Blond Amsterdam introduceerde in 2004 het “Even Bijkletsen” servies. “In Bed with Blond” en “Delfts Blond” volgden en de vriendinnen hebben inmiddels grote internationale bekendheid gekregen. Intussen heeft Blond Amsterdam zeker niet stil gezeten!In Bath with Blond
De nieuwe 'spetterende” lijn van Blond Amsterdam is de 'In Bath with Blond” collectie. Van douchegordijn tot badmat, van handdoek tot badmuts. Deze verfrissende collectie is in de typisch vrolijke en kleurrijke Blond-stijl ontwikkeld. Ook voor de rustige badkamer momenten zijn er artikelen met mooie prints en rustieke dessins verkrijgbaar.


Wat is de kracht van Blond? Blond is heel herkenbaar... Het is geestig, kleurrijk en een beetje naïef. Met andere woorden:... een beetje Blond! Ben je benieuwd? Neem dan eens een kijkje bij Trendhopper. Daar kun je terecht voor de Blond-accessoires plus nog andere leuke dingen.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl