FANtv-nl-logo-mobile

Je mooiste vakantiefoto's op canvas

Je mooiste foto's stop je niet weg in een album, maar hang je aan de muur. Bij voorkeur professioneel gedrukt op canvas. Een leuke tip voor je mooie vakantiefoto's!

Canvassite kan dit voor je verzorgen. Tegen een opvallend lage prijs maken ze van je foto een kunstwerk voor aan de muur. Ze maken daarbij gebruik van echt professioneel schildersdoek en niet van linnen of andere goedkopere materialen. Er is gekozen voor een canvassoort met de perfecte eigenschappen: gelijke structuur, hoogwitte toplaag, 100% katoen en behoud van spanning.

Printen
Bij het printen van het canvas wordt gebruik gemaakt van speciale (pigment) inkt, die niet verkleurt door UV-straling. Speciale fotografische printers staan garant voor levensechte kleuren.

Frame
De canvasdoeken worden standaard gespannen op een verstelbaar frame, zodat het canvas opnieuw gespannen kan worden als deze door temperatuurverschil en/of vocht niet meer op spanning staat.

De spielatten van Canvassite zijn van topkwaliteit. De spielat bestaat niet uit één deel vuren maar is een uitgekiende samenstelling van diverse kops/tegendraads verlijmde delen hout. Deze techniek heet vingerlassen. Deze latten trekken niet krom.

 

 

Speciale effecten
Je kunt de foto's levensecht laten afdrukken, maar er zijn ook tal van effecten mogelijk. Serpia kleuren, zwart/wit met kleuraccenten, pop art, een mozaïek of collage. Het is allemaal mogelijk. Je kunt zelfs een karikatuur van de persoon op de foto laten maken, of hem of haar in comic-stijl laten tekenen.

Kijk op de Canvassite voor alle mogelijkheden en prijzen.

Tags: fotodecoratie, canvas